Vaderdag op de camping

Startpagina Gastenboek Papa schrijft Archief Twan

Zoals gezegd gingen we later die dag naar de camping. Het begon met een beetje regen, maar het werd toch nog een lekkere dag met redelijk wat zon en een windje.

Samen met Timo heb ik in de zandbak gespeeld die bij het veldje hoorde. Ook gefietst, en geprobeerd zo ver mogelijk weg te lopen.

Helaas was het net iets te koud voor het kinderbadje buiten, want elke keer als ik daar langskwam dan wou ik er in. Zo'n leuk badje met figuurtjes erin, een glijbaan, sproeiertjes etc. Gaaf man.

We gingen echter naar de speelzolder. In een ruimte boven het restaurant was een grote speelruimte ingericht. Je kon door en achter kasten kruipen, boekjes lezen, blokken bouwen, met treintjes spelen, je verkleden, stoeien in een ruimte met een zachte vloer. Te veel om op te noemen. Daar kun je je wel vermaken op een regenachtige middag.

's Middags wilde ik niet slapen. Timo z'n bedje in de caravan was te hoog, daar wilde ik uitklimmen en ook deed ik de deur vanuit het bedje open. Papa en mama vonden het wel komisch, maar waren minder blij dat ik niet ging  slapen. We zouden immers blijven eten.

Dan maar een stukje wandelen. Met opa en Timo erbij werd het niks, even later maar met z'n drieŽn. Ik weet daar niets meer van, want ik was zo vertrokken naar dromenland. Papa en mama vonden het best zwaar, want ze moesten veel heuvels op. Ze zijn rondom net naburige Landal bungalowpark gelopen, half door het bos. Na een uurtje waren we terug, en was ik net op tijd wakker voor de frietjes en de barbeque.

Hierna was ik erg moe, en wilde ik het liefst naar huis. Ik ben zelf maar vast in de kinderwagen gaan zitten, in de hoop dat ze me naar huis zouden rijden. Daarom gaan we volgende week weer, want ik was nog lang niet uitgespeeld. Hopelijk kan ik dan wel zwemmen!!