Vaderdag

Startpagina Gastenboek Papa schrijft Archief Twan

En toen was het zover.... vaderdag.

De hele week waren we er al mee bezig geweest, om te kijken wat we zouden halen, en toen weer terug om het daadwerkelijk op te halen. Ik speel liever op het speeltoestel bij Scapino of Henk ten Hoor, dan dat ik met mama door de stad loop. Maar ja, die vind dat weer leuk.

's Morgens ging papa er gelijk met mij uit om 5.30 uur!  Ik kreeg de fles, terwijl mama stiekem de croissants ging klaarmaken. Die heeft ze de vorige dag stiekem naar binnen gesmokkeld, dus papa wist er niets van. Het duurde echter zo lang voordat dat klaar was, dat ik op een gegeven moment honger kreeg, en papa naar de tafel sleurde.

Terwijl we zaten te eten hebben we de cadeautjes gegeven. Zelfgemaakte slippers (papa wou ook graag slippers, maar die moest hij zaterdag zelf halen omdat hij ze moest passen) die ik had beplakt en getekend. Ook kreeg hij nog twee leesboekjes en de dvd-box van Thunderbirds.

Na het eten hebben we nog samen Thunderbirds gekeken, en zijn even later met z'n allen naar bed gegaan. Twee uur later waren we wakker en gingen we naar opa,oma, tante Esther en Timo vd Beld op de camping.

Hieronder een sfeerimpressie van papa's 2e vaderdag.