Slapen in het grote bed

Startpagina Gastenboek Papa schrijft Archief Twan

Na mijn verjaardagsfeestje op zaterdag hadden papa en mama bedacht dat we op zondag wel eens mijn grote bed in elkaar konden zetten. Het  bed hadden we een poosje geleden al eens gekocht. Met een beetje zwoegen was het bed zo voor mekaar, en kon het in de hoek van de kamer gezet worden. Ik had van oma ook een dekbed voor mijn verjaardag gekregen dus die kon er mooi op. Papa en mama zeiden dat ik er dan aan kon wennen, en dan zouden we binnenkort wel proberen of ik er in wou slapen. Ik sliep tot nu toe net een beetje goed in mijn ledikantje dus mama had er eigenlijk nog niet zo'n zin in.

's Avonds toen het bedtijd was, liep ik niet naar mijn ledikantje die links stond, maar naar mijn nieuwe bed in de rechterhoek. Tja, daar is hij toch voor, om in te slapen...!

Geen probleem dacht mama. Ik doe gewoon alsof ik gek ben, leg Twan in bed en zag welterusten. Nou ik vond het allemaal niet zo gek, want ik ben gewoon lekker gaan slapen die nacht, en de volgende middag en nacht. Soms lig ik nog wel eens overdwars in bed, of helemaal bovenin, maar ik ben er nog niet uitgevallen. Ook blijf ik nog netjes liggen, en huil als me iets dwars zit. Goed he!!!

Papa en mama zijn erg trots op mij, en geven mij veel kusjes! Ik geef ook heel veel kusjes terug !!

Ps. dit is mijn nieuwe bed en dekbed. Leuk toch..