Vaderliefde

Inspecteur Twan Peuterpudertijd Pappa schrijft Binky vakantie 2007 Vaderliefde Ben niet gek

 

Zoals menige bezoeker van deze site wel zal weten ben ik sedert 1999 hartpatiŽnt. Toen ik in 1999 opgenomen werd was mijn toestand zeer zorgwekkend. De rest van mijn leven zal ik moeten leren leven met de beperkingen die dat met zich mee brengt. in de huidige toestand heb ik een redelijk functionerend hart.

Het bovenstaande zorgt ervoor dat ik minder met mijn oogappeltje Twan kan doen dat ik wil. Gauw moe, snel geÔrriteerd omdat ik het niet bij kan benen enz, enz. Als je in deze situatie staat ben je snel afhankelijk van anderen. Gelukkig heb ik een lieve vrouw die mij heel wat werk uit handen neemt.

Momenteel merk ik dat Twan meer wil dan alleen maar met auto's spelen en een eindje lopen. Loltrappen (stoeien), Fietsen en ballen zijn momenteel de dingen die Twan graag doet. Als wij (Twan en ik) hiermee bezig zijn merk ik opeens weer dat ik niet het geen kan brengen wat een andere vader wel kan. Op de momenten dat het echt leuk begint te worden moet ik afhaken. Frustrerend. Maar de liefde en aandacht die ik op die momenten van mijn kleine rakker krijg maakt mij tot een van de gelukkigste vaders in Kampen en de omtrek.