Peuter pubertijd

Inspecteur Twan Peuterpudertijd Pappa schrijft Binky vakantie 2007 Vaderliefde Ben niet gek

Zoals alle peuters boven de twee komt Twan ook in de "PEUTERPUBERTIJD". Ik heb lang gedacht. Het zal mijn tijd wel duren. Maar zoals altijd valt het weer vies tegen.

Vandaag. Zondag 10 februari was z'on dag. Om 4.15 uur hoor ik Twanne man zich melden vanuit "Case die Twannie" (twan zijn slaapkamer) Vanuit het Ikea "Mammut" bed laat hij weten dat de dag voor hem op het punt van beginnen staat. Ik denk. Laat ik mij maar stil houden, misschien dat Diana er wel heen gaan. En jawel. Enige tijd laten gaat Diana naar Twannie toe. Mooi. Dan hoef ik niet.

Zo gaat het richting vijf uur. Sommige mensen denken dat iemand laten huilen goed voor ze is. Nou bij Twan werkt dat niet. Als jullie niet bij mij komen, dan... Diana is met Twan om vijf uur naar beneden gegaan. Laat ik ook nog lief zeggen:"Zal ik gaan...". Gelukkig zegt ze Nee (Diana heeft dit reeds gelezen, zal er volgende week wel vroeg uit moeten denk ik).

Omstreeks 10 uur met Neef Timo, Tante Esther, Twan, Diana en de ondergetekende naar het kabouterbos geweest. Met Twan naar iets heen gaan betekend meestal een verkenning van alle activiteiten in vogelvlucht. Hup daar heen en ik ben al weer op weg. Als ik iets moet dan wat ik niet wil dan... Je raad het al. Voor de neutrale toeschouwer een vermakelijk schouwspel.

Vanmiddag met de duplo trein gespeeld. Een mooie baan incl. brug en een remise waar de trein in kan gebouwd voor Twan. Al zeg ik het zelf. Vakwerk. Op zich leek twan het ook leuk te vinden. Niet na vijf minuten. Ging even plassen. Je ziet wel eens op discovery beelden van een omgeving na een orkaan. Nou, De totale verwoesting van de trein, rails, brug en remise leek precies op die beelden.

Ze noemen dit Peuter pubertijd. Zou ik ook zo geweest zijn. Ik ben bang van wel.