Mijn feestje

Startpagina Gastenboek Papa schrijft Archief Twan

Zaterdag 20 oktober tussen 9 en 12 uur hield ik mijn feestje... Hartstikke leuk, voor papa en mama misschien minder. Die waren bezig met het maken van de muffins en het versieren ervan. Hapjes voorbereiden, koffie zetten. En toen was het 10 uur en kwam iedereen tegelijk. Tja, en verwacht dan niet dat ik meteen enthousiast alle cadeaus uit ga pakken. Ik ben er wel blij mee, maar ik vind het zo'n gedoe. Heb ik net het ene leuke cadeautje gekregen, moet ik ineens wat anders uitpakken. En allemaal mensen die me willen kussen en omhelzen.

Ik heb me wel vermaakt hoor met mijn vriendjes; Timo, Thijn en Ilse. Silvan is nog te klein, dat is Ilse haar kleine broertje van 3 maanden oud. Ik heb heel veel leuke cadeaus gekregen. Een auto-oplegger, een mooi schoolbord, boekjes, klompen, sjaal en pyama. Maar ook een step en een mooie Cars-opbergkist. Die vind ik zo mooi!

Om 12 uur ging iedereen weer weg. De kindertjes kregen van mij een mooie drinkbeker met iets lekkers er in. Ik vond het beregezellig en papa en mama ook. Volgend jaar weer zo'n feestje! Daarna ben ik lekker gaan slapen, en heb ik 's middags nog met al dat moois gespeeld. Dank jullie wel voor alle cadeaus...