Naar de dierentuin

 Startpagina Gastenboek Papa schrijft Archief Twan

 

Week 2 van de vakantie bestond hadden we een uitje naar een dierenpark. We hadden naar Burgers Bush kunnen gaan, maar dat is voor 1 uurtje rondlopen (zo lang houdt Twan het vol) toch zonde geld.
Dus gingen we naar Zoo Labyrinth Boekelo.
Na wat rondrijden en de weg te vragen aan een boer kwamen we bij het dierenpark. Buggy en spullen er uit, en richting ingang.

 

Daar bleek dat het niet echt dringen was, en dat elke bezoeker als streepje op een lijstje werd vermeld (blijkbaar kampen ze met een bezoekerstekort). Ondanks dat het park niet megagroot was, en we het na anderhalf uur ook wel gezien hadden hebben we af en toe toch nog wel lol gehad.
Beestjes kijken was leuk, maar de doe-activiteiten nog leuker.

 

Zo ging papa lopen over een ronde balkenbrug die in het water lag.. hij kreeg bijna natte voeten. Tevens lag er een vlot, daar kon je mee naar de overkant door jezelf voort te trekken aan een touw. Eerst papa alleen. Toen Twan aangaf dat ook wel wat te vinden, besloot mama met Twan over te varen. Wel goed aan haar voeten zitten, en vooral niet bewegen. Getuige onderstaande foto is duidelijk te zien dat Twan dit geweldig vond! En als hij lacht, lachen wij ook.

   

Het andere gedeelte van het park bestond uit labyrinthen en rotswanden met nog enkele vlotten. De wanden waren best glad dus dat hebben we niet gedaan. In de labyrinthen kon je oa. in wanden voelen wat er in kokers zat (bv. een fietsbel).
Het leukst vond Twan om de loopbrug op en af te rennen, en dan soms aan de andere kant vd brug er van door te gaan. Hup...daar ging mama er weer achteraan.

Praten Peuterspeelzaal 5 jr getrouwd Sneeuwpret Treintjes Oud en Nieuw Noorder Dierenpark De Griep Sinterklaas Trein Midweek Anjum Slapen in het grote bed Toiletrol Knutselen Ballorig