Binkie!
 
Afgelopen zondag 16 september zijn we met de Fam. vd Beld naar Malkenschoten in Apeldoorn geweest. Dat is een kinderpark met kinderboerderij, treintje, veel speeltoestellen en vogels en vissen.
 
Een beetje ter afsluiting van de zomer, en het was die dag ook een fantastisch mooie zomerdag!
 
We keken bij de beestjes, liepen het hok in en uit, maar hadden al snel meer oog voor het treintje dat bijna ging rijden. Snel rennen om de eerste te zijn, maar hij was al weer vol. Na 10 minuutjes kwam hij weer en instappen maar! Niet 1 keer, niet 2 keer maar wel 4 keer...  Met mama, met papa, met opa en oma en later ook nog met tante Esther...
 
Het was ook lachen bij de waterfietsen. Daar wilde Twan ook erg graag in. Om te voorkomen dat hij het water in zou springen, ging papa voorop zitten. Na deze lichamelijke oefening zijn we even wat gaan drinken. Natuurlijk ging Twan niet zonder slag of stoot uit de bootjes.. net zoals hij niet vanzelf uit het treintje gaat... allemaal veel te leuk..
Na nog wat in de speeltuin gespeeld te hebben, was het tijd om huiswaarts te keren. Al wilde hij niet, nog geen 5 minuten na vetrek was Twan al vertrokken naar dromenland!!!
 
Dit was zeker voor herhaling vatbaar.