Ballorig

Startpagina Gastenboek Papa schrijft Archief Twan

Afgelopen zondag 29 oktober zijn we net als die week daarvoor naar Ballorig geweest. We gaan ook vaak zwemmen, maar aangezien we ons vorige week met z'n 3'en prima vermaakt hadden besloten we nog een keer te gaan. Het ging toen al veel beter dan andere keren. Nu was ik minder bang om zelf in de toestellen te klimmen, en durf ik vaak wel alleen. Ook de trampoline vind ik nu leuk, en niet meer zo eng om op te springen. Die auto's die over een rail rijden in de lucht heb ik altijd al leuk gevonden en ben er nu dus ook zo'n 4 keer in geweest met papa en opa. Mama durft niet echt, vind het veel te hoog en eng.

Ja, dat klopt opa en oma waren er ook. We hadden gevraagd of ze ook kwamen, net als Tante Esther en Timo. Die waren er dus ook. We hebben weer veel gerend, en gesprongen. En ook hard gegleden van de glijbaan. Die kronkelglijbaan die er staat, vind ik ook zo leuk. Het liefst ga ik via de onderkant weer terug naar boven!

Aan het eind van de ochtend wilde ik eigenlijk nog wel blijven, maar was ik ook doodmoe (waarschijnlijk omdat ik misschien ook door het verzetten van de tijd om half 5 wakker was, en daarna niet echt meer geslapen heb.). Bij thuiskomst had ik net het laatste beetje van een bolletje op, en ging ik huilend naar bed. Om een uur later nog een keer schreeuwend en huilend wakker te worden. Na een beetje bedaard te zijn bracht mama mij weer huildend naar bed en sliep ik nog 2 uurtjes. Ik vond het dus wel leuk, maar ik was er erg moe en druk van in mijn hoofd geworden. Toch gaan we binnenkort weer!