Lekker op vakantie

Startpagina Gastenboek Papa schrijft Archief Twan 

 

Zoals ook te lezen onder het kopje 'Papa schrijft' hebben we ook dit jaar genoten van een welverdiende vakantie.
Heerlijk weer, onderbroken door een enkel buitje, en een fijne camping.
 
Ook nu werd ons onderkomen geleend door opa en oma vd Beld. Heerlijk slapen in de caravan.. We waren eerder dit jaar al op de camping wezen kijken, en hadden een plekje gekozen vlak voor een aantal speeltoestellen.
Dit in de hoop dat Twan zijn territorium niet groter zou maken dan die enkele m2 tot de speeltuin. IJdele hoop, want de eerste dagen wilde hij het liefst alle velden inspecteren. Pas aan het eind van de vakantie bleef hij een beetje in de buurt, maar dan nog moest je hem in de gaten houden. Voor we het wisten stond hij met z'n vrachtwagentje op de geasfalteerde weg, of liep hij bij anderen de tent binnen.
 
Al met al een geslaagde vakantie met aardig wat zon. Ook dit deel van Nederland is nu door ons bezocht, en kan worden afgestreept. Al is het een mooie omgeving met uitgestrekte weilanden, veel groen, en veel leuke kleine dorpjes. En van de laatste dagen ontdekten we Bocholt op 15 minuten rijden met z'n grote winkelcentrum en marktjes. Erg gezellig, maar toen moesten we alweer weg.
Ook hadden we een leuk en gezellig veldje, en dat is wel net zo belangrijk als de omgeving.

           

 

 Praten Peuterspeelzaal 5 jr getrouwd Sneeuwpret Treintjes Oud en Nieuw Noorder Dierenpark De Griep Sinterklaas Trein Midweek Anjum Slapen in het grote bed Toiletrol Knutselen Ballorig