Peuterspeelzaal

 

Sinds begin maart ga ik naar de peuterspeelzaal bij ons in de buurt. Eerst 2 dagdelen, maar omdat ik ’s middags toch nog wel moe ben vanaf april weer 1 dagdeel.

De eerste keer vond ik het nog leuk, daarna begon ik toch door te krijgen waar ik elke keer heen ging. Vind het niet altijd leuk, maar heb het toch ook wel naar m’n zin. Het is natuurlijk wel goed voor mijn ontwikkeling.. ahummm

M’n eerste knutselwerkjes heb ik al mee naar huis gehad, en de familie was toch erg onder de indruk van mijn paaskip met aanhangsels…

Op school mogen we eerst een uurtje vrij spelen, dan wat eten, daarna een activiteit, weer wat drinken en nog wat buiten spelen of zo.. Al gauw is de tijd dan weer voorbij (voor mama die aan het schoonmaken is) en gaan we weer naar huis.

In de kring zitten is niet mijn sterkste kant en dus zit ik vaak naast de juf of een stagair. Wel ben ik blij mijn mama weer te zien en ren dan vaak snel naar haar toe om te gaan knuffelen. Ik weet ook precies mijn beker te vinden, doe netjes de rugzak open en de beker er in. Jas aan, rugzak op de rug en weer naar huis. Ja, die rugzak is toch ook wel een beetje heilig voor me… Al zag ik gister bij 1 vd andere kinderen een teletubbies-rugzak en die heb ik eens goed bekeken. Even zeggen hoe welke tubbie heet..