Zielige mij en opa

Vandaag (3-2) kwam opa langs om samen met papa te gaan klussen. Ondanks dat opa best verkouden was, wilde hij toch wel helpen. Papa vindt dat gezellig en ik ook. Ze hebben een douchestang geplaatst en de douchedeur geschilderd. De woningbouw had de deur klemvrij gemaakt, maar hadden meteen een ravage achtergelaten.

Ikzelf ben ook niet helemaal in de wei. Al de hele week zit ik niet lekker in mijn vel. Ik hoest veel slijm op, en heb de hele tijd een loopneus. Ik word daar zo akelig van.. Het liefst ben ik dan bij mama, van papa moet ik even niets hebben.

Mama dacht dat opa ook geen succes zou worden, maar daar ben ik vanmiddag eens even lekker bij gaan zitten. Zie de foto! Toen opa weg ging mocht ik nog even in zijn auto zitten. Als ik donderdags wel eens met opa en oma mee ga naar Hasselt dan vind ik met hun auto rijden ook altijd leuk. De laatste keer praatte ik honderuit in de auto. Tja, ik was een goed gesprek met opa aan het voeren, en daar kwamen oma en Timo niet tussen. Gelukkig mag opa ook graag met mij kletsen en knuffelen, dus dat zit wel goed tussen ons.

Hier nog even de foto van ons hedenmiddag. Ziet u hoe zielig ik kijk, ik ben toch echt een beetje ziek...

   

Startpagina Gastenboek Papa schrijft Archief Twan