Mijn eigen tenue!!

Startpagina Gastenboek Papa schrijft Archief Twan

Tweede paasdag zijn we 's morgens naar Sail Kampen geweest. Veel grote, en soms oude schepen, maar ook de catamaran van Henk de Velde was er.

Verder was er een braderie, stonden er standwerkers, was de Koggewerf open (een soort Batavia-werf in het klein) en was er een kermis.

Het was maar goed dat we 's morgens zijn gegaan, want 's middags was het heel erg druk. Papa moest toen nog even in de buurt zijn, en kwam bijna vast te zitten in de mensenmassa.

Terwijl we over de braderie liepen zagen we ook een standje met voetbaltenues. En voor ik het wist had ik er eentje aan, alleen maar om te passen zei mama. Op onderstaande foto's kunt u echter zien, dat het volgens mij de bedoeling is dat ik er van de zomer mee rond ga lopen. Weten ze meteen mijn naam op de camping. Waarom geen 06-nummer ipv. die negen!?

Verder kreeg ik ook nog een mooie ballon met helium gevuld, maar niet voordat ik eerst de dubbeldekker bus   (van de ballonnen ) van binnen onderzocht had.

Onderweg kwamen we ook nog oma en opa vd Beld tegen met wie we gezellig rondgelopen hebben, en tussen de middag een visje mee hebben gegeten. Vis of eigenlijk kibbeling vind ik op z'n tijd best lekker hoor!!