Weekendje weg!

 

Startpagina Gastenboek Papa schrijft Archief Twan

 

Begin januari zijn wij (fam. Vd Beld, wij opa en oma Timo en tante Esther) een weekendje naar bungalowpark de Weerterbergen geweest in Weert.

Daar hadden ze een mooi suptropisch zwembad waar we lekker veel gezwommen hebben. s Morgens, en dan s avonds na het eten nog een keer.

Ik heb er ook goed geslapen, elke ochtend ongeveer tot 7 uur, alleen 1 ochtendje was ik om 6 uur wakker.

 

Met zn allen gingen we elke avond op het park eten, en maakte dan veel rotzooi onder onze stoel. Tja, je moet soms even wachten, of als er niemand zit te kijken dan maai je gewoon alles van je bord. Wat ik allemaal gehad heb?? Frietjes, rijst, stokbrood, kroepoek, en toetjes..  We gingen ook een keer naar het pannekoekenrestaurant, maar die pannekoeken vind ik niet zo lekker.

 

We zijn verder niet van het park afgeweest, want we waren veel te druk met slapen, eten, zwemmen, uit eten gaan, en wat spelen in het indoor speelparadijs.

Al met al erg gezellig, en zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel opa en oma!!!!!

 

Op de terugweg gingen we achter elkaar aanrijden, maar raakten elkaar kwijt in de file bij Eindhoven. We deden in totaal 3 uur over de terugweg!!!!

Bij Apeldoorn zijn we nog even gestopt om wat te drinken, en toen namen we afscheid van elkaar.

 

  

 

  

 

Praten Peuterspeelzaal 5 jr getrouwd Sneeuwpret Treintjes Oud en Nieuw Noorder Dierenpark De Griep Sinterklaas Trein Midweek Anjum Slapen in het grote bed Toiletrol Knutselen Ballorig